Deze website maakt gebruik van cookies. Door op 'Accepteren en doorgaan' te klikken, ga je akkoord met het gebruik van alle cookies.

      J&V Krabpaal Abu

      € 41,50
      In stock

      De Jack and Vanilla Timeless Krabpaal Abu is een uitstekende keuze voor katteneigenaren die op zoek zijn naar een multifunctionele en aantrekkelijke krabpaal.

      Deze krabpaal combineert duurzaamheid met een elegant ontwerp en biedt uw kat een perfecte plek om te krabben, spelen en ontspannen.

      Belangrijkste Kenmerken:

      Robuuste Kraboppervlakken: Voorzien van stevige kraboppervlakken, is de krabpaal ideaal voor het voldoen aan de natuurlijke krabbehoeften van uw kat, wat helpt bij het behouden van gezonde klauwen.

      Elegant en Tijdloos Ontwerp: De Timeless Krabpaal Abu past met zijn stijlvolle uitstraling in elk interieur en vormt een aantrekkelijke toevoeging aan uw huis.

      Veelzijdige Speel- en Rustplekken: Met verschillende niveaus en rustplekken biedt deze krabpaal uw kat meerdere opties om te spelen, verkennen en ontspannen.

      Duurzame en Veilige Constructie: Gemaakt van hoogwaardige materialen, is de krabpaal gebouwd om lang mee te gaan en een veilige speelomgeving voor uw kat te bieden.

      De Jack and Vanilla Timeless Krabpaal Abu is perfect voor katteneigenaren die op zoek zijn naar een duurzame, functionele en stijlvolle krab- en speeloplossing voor hun kat.

      Deze krabpaal stimuleert actief spel, biedt comfortabele rustplekken en draagt bij aan het welzijn en de tevredenheid van uw kat.

      Quantity :

      Info:
      -Kleur: Crème
      -Afmetingen: 40x40x60cm

      paal = Ø 12 cm

      Jack and Vanilla
      42/0112

      Specifieke referenties

      16 andere producten in dezelfde categorie:

      J&V Krabpaal Abu

      € 41,50